Despre noi

Clientul – principala noastra preocupare. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniile de prelucrarea lemnului, de producerea si comercializarea produselor de mobilier, Mobital a urmarit intotdeauna satisfacerea tuturor cerintelor clientilor.

Echipa Mobital, formata din specialisti in fiecare domeniu de activitate, a invatat sa se adapteze la nevoile clientilor. Mobital nu isi propune sa ofere doar produsele finale, ci si o intreaga gama de servicii auxiliare profesionale, cum ar fi consiliere, proiectare, livrare, montaj, sfaturi pentru intretinere. Designerii si inginerii ofera solutii, idei si sfaturi practice in legatura cu alegerea pieselor de mobilier si a accesoriilor potrivite. Produsele Mobital sunt unicat, la comanda clientului, iar schitele si desenele grafice sunt facute in functie de dimensiunile spatiului care se vrea a fi mobilat, astfel incat totul sa se potriveasca perfect, pana la cele mai mici detalii.

Toate produsele sunt realizate la fabrica Mobital din Ramnicu Valcea. Personalul calificat si tehnologia de ultima generatie asigura calitatea superioara a acestora. Echipele Mobital se ocupa de livrarea si montajul pieselor de mobilier la domiciliul clientului.

Produsele Mobital beneficiaza de garantie.

Mobital - Mobilier din lemn masiv la comanda - Ramnicu Valcea
1996 - 2020 © All Rights Reserved - Site intretinut de b0x.ro